O nas

Specializirani smo za svetovanje in veleprodajo, medtem ko so naši partnerji monterji strokovnjaki za vgradnjo prezračevalnih sistemov, trgovino in druge storitve na področju prezračevanja. Strokovna znanja pridobivamo iz prakse, jih dopolnjujemo z branjem strokovne literature ter podpiramo z izobraževanji doma in v tujini.

Strokovnost zagotovljena

Ob visokokakovostni opremi nas odlikujejo znanje, večletne izkušnje pri prodaji in odpravljanju težav s področja obnovljivih virov (toplotnih črpalk, klimatskih naprav), ažurnost ter zanesljivost.

Sodelovanje z zanesljivimi
monterji

Kot mlado podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v branži se lahko pohvalimo s številnimi poslovnimi partnerji. V Sloveniji sodelujemo že z več kot 200 partnerji, kar priča o naši zanesljivosti in kakovosti storitev.

Kaj nudimo partnerjem?

Našim partnerjem poleg ažurne dobave opreme in rezervnih delov nudimo kakovostna izobraževanja, šolanja in ekskurzije. Naša konkurenčna prednost je marketinška in servisna pomoč, prodajna pomoč na terenu ter odzivnost pri svetovanju in dimenzioniranje prezračevanj.

Vas zanima poslovno sodelovanje?

Pri E2E d.o.o. nudimo posebne ugodnosti monterjem, inštalaterjem in poslovnim partnerjem, ki se nam pridružijo. Nudimo ekskluzivna izobraževanja, ekskurzije in dostop do programov, datotek, cenikov ter navodil za namestitev naših naprav.

"Brez prezračevanja v nobeno stanovanje več," je bil eden glavnih pogojev za selitev in nakup novega stanovanja. Že v prejšnje stanovanje sva z možem vgradila Blaubergovo lokalno prezračevanje in priznam, res sva se razvadila. Kar naenkrat sva imela vsak dan zagotovljen svež, prečiščen zrak, posledično se je izboljšalo moje zdravstveno stanje na področju dihal, v stanovanju je bilo občutno manj prahu, da komarjev in podobnih insektov, ki pridejo v stanovanje z odpiranjem oken ne omenjam... Ker se temu privilegiju nisva želela odpovedati, sva v novo stanovanje vgradila centralno prezračevanje. Zopet sva se obrnila na Blauberg, saj sva bila že pri prvi izkušnji izjemno zadovoljna tako s ponudbo, strokovnostjo zastopnikov, kot z montažo in zopet nisva razočarana. Z družino, majhnimi otroki, se vsak trenutek v prezračenem stanovanju počutimo odlično. Svež vonj opazijo tudi naši obiskovalci, ki se ne morejo načuditi, da stanovanje nima vonja po močnih vonjavah novega pohištva, ampak je vonj v njem svež in čist, zato vsem priporočamo vgradnjo. Kajti ko se enkrat razvadiš s prezračevalnim sistemom, ni več poti nazaj...

Anija Kokot
Blauberg logo

E2E, Trgovina in storitve, d.o.o.

Glavič Miha

Matična številka: 6295088000

Davčna številka: 35071125

KONTAKTIRAJTE NAS

Pisarna v Ljubljani

Leskoškova cesta 11, 1000 Ljubljana

Delovni čas: 07:30 - 15:30

Pisarna v Mariboru

Tržaška cesta 40, 2000 Maribor

Delovni čas: 07:30 - 15:30

T: +386 2 620 98 05

E: [email protected]

PRIJAVA NA E-NOVICE
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram