Zagotavljanje poslovne odličnosti

Doseganje dobrih poslovnih rezultatov zahteva veliko odrekanja in prilagajanja. Delujemo na področju, kjer je praktično celo leto sezona, pozimi za ogrevanje in poleti hlajenje. Ker nihče izmed naše ekipe nima veliko možnosti za počitek, se zavedamo, da je pomembno veliko strpnosti na vseh straneh:

  • pri poslovnih partnerjih, s katerimi vedno iščemo najbolj optimalne rešitve za stranke, kar zahteva tudi veliko izobraževanja, saj se energetski trg zelo hitro spreminja,
  • pri naših strankah, saj je včasih malo potrpljenja potrebnega tudi na njihovi strani, a razumejo, da se za vsakega potrudimo po najboljših močeh,
  • in nenazadnje naših sodelavcih, s katerimi dan za dnem usklajujemo različna področja in rastemo skupaj z novimi izzivi.

 

Certifikat Excellent SME

Vsako leto do sedaj in tudi letos smo si prislužili certifikat Excellent SME:

Certifiakt potrjuje da smo zaupanja vreden poslovni subjekt in zahvala za to gre prav vsem.

 

Certifikat bonitetne odličnosti AAA

Prav tako smo prejeli certifikat bonitetne ocene Bisnode. Bisnode Slovenija je del mednarodne skupine Bisnode AB, največjega evropskega ponudnika poslovnih in bonitetnih informacij s sedežem v Stockholmu in je na evropskem trgu poslovnih informacij prisoten že od leta 1981.

Pri pregledu so bili upoštevani kazalci:

  • bilanca stanja, blokade, kreditni limit,
  • izkaz uspeha,
  • kazalniki (delež dolga v financiranju, koeficient likvidnosti, količnik obraza sredstev, ...).

Za zanesljivo poslovanje si prizadevamo tudi v prihodnje.