Lokalno prezračevanje FreshBox 100 Wi-Fi – primer dobre prakse

Kakovost zraka je najpomembnejše merilo za izobraževalne ustanove in tukaj ni prostora za kompromise. Preglejmo nekaj prostorov, kjer so s pomočjo prezračevanja ustvarili zdrave, varne in udobne pogoje za učence in zaposlene.

FreshBox 100 Wi-Fi v osnovnih šolah v ZDA

Razredi več šol na regionalni šolski enoti 16 v ZDA so opremljeni s prezračevalnimi napravami z rekuperacijo toplote Freshbox 100 Wi-Fi. Takšno prezračevanje ne zajema veliko prostora in ne zahteva polaganja dovodnih in odvodnih prezračevalnih cevi. Enote ohranjajo dobre kazalnike kakovosti zraka tudi tam, kjer ni popolne izmenjave zraka, kar je zelo pomembno glede na posebnosti učilnic. Z nadomestitvijo izpušnega zraka s čistim in svežim, Freshbox 100 Wi-Fi uravnava vlažnost zraka, stabilizira koncentracijo CO2, tako da staršem med poukom ni več treba skrbeti za zdravje in poutje svoje otroke kar se tiče kakovosti zraka.

FreshBox 100 Wi-Fi

Več učilnic v različnih šolah je opremljenih z decentraliziranim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo toplote Freshbox 100 Wi-Fi. Sistemi so lahko naknadno vgrajeni in ne zahtevajo veliko prostora. Z zamenjavo zastarelega zraka za svež zunanji zrak se odstranijo onesnaženi aerosoli in uravnava vsebnost CO2 in vlage v zraku v prostoru. Tudi bolj oddaljeni koti so oskrbljeni s svežim zrakom, kar je še posebej pomembno pri pouku. To zagotavlja zdrav zrak v učilnici.

Zračni filtri Freshbox odstranjujejo prah, cvetni prah, alergene in druge nečistoče v zraku ter tako zmanjšujejo tveganje za širjenje virusov in okužb.

Ena najboljših naložb v zdravje je naložba v prezračevalno opremo! Če želite izvedeti več o tem, kako ustvariti zdravo mikroklimo z enosobnim prezračevanjem Freshbox 100 WiFi, obiščite našo spletno trgovino.